Vauvasi kehitystä tukemassa

❈ Tietoa Minusta

koulutustaustaani

Minä olen valmistunut fysioterapeutiksi 1999, .NDT-Fysioterapeutiksi kouluttauduin vuosina 2004-2006 ja Baby koulutuksen kävin 2008. Tämän lisäksi olen opiskellut lasten psyykkisen hyvinvoinnin tukemista sekä varhaisten traumojen ja vuorovaikutuspulmien hoitoa mm. draamakasvatuksen ja tanssiterapeuttisten menetelmien keinoin. 

Tällä hetkellä työskentelen keskoslasten hoidossa sekä teen lastenneurologialla kehitysseuranta tutkimuksia ja toteutan varhaisterapiaa. Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan lisää ja koen, ettei koskaan voi olla täysin valmis terapeutiksi. Jokainen lapsi opettaa lisää ja jokainen perhe on ainutlaatuinen. Lapsen kehitys on kokonaisvaltaista kehon ja psyykkeen kypsymistä yhtäaikaisesti. Vauva kehittyy parhaiten vahvassa ja turvallisessa kontaktissa hoivaavaan aikuiseen.

Tämän yritykseni kautta haluan tarjota perheille mahdollisuuden saada tukea vauvan kehityksessä mieltä askarruttavissa asioissa helposti arkiympäristössä. Minä teen ohjaus ja tutkimuskäynnit pääosin perheiden kotona, jolloin myös ohjeet on helpointa yhdistää arkeen. Tarjoan myös vanhemmille mahdollisuuksia kohdata omia varhaisen vuorovaikutuksensa haasteita. Tarjoan heille mahdollisuuden myös omaan hoivakokemuksia mallintavaan terapiaan.

Pitämällä huolta itsestäsi, jaksat myös huolehtia vauvastasi!